Ο καιρός τώρα

Από το σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Πρόβλεψη

Πρόβλεψη 6 ημερών από το site meteo.gr

Πρόβλεψη

Πρόβλεψη έως 7 ημερών από το site του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ

Πρόβλεψη

Πρόβλεψη έως 6 ημερών από το site weather.gr

Πρόβλεψη

Πρόβλεψη 6 ημερών από το site snow-forecast.com

Χάρτης Πιστών

Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, είναι το πρώτο οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο της Χώρας. Λειτουργεί από το 1934, χρονιά που οργανώθηκαν οι πρώτοι Πανελλήνιοι αγώνες χιονοδρομίας. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1530μ.

Απέχει 24 χιλιόμετρα από τη Βέροια, 20 χιλιόμετρα από τη Νάουσα, 95 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και 74 χιλιόμετρα από τη Κοζάνη. Η κύρια πρόσβαση στο χιονοδρομικό γίνεται μεσώ της Εγνατία οδού και της επαρχιακής οδού Βέροιας Σελίου ενώ η δευτερεύουσα πρόσβαση γίνεται μεσώ της επαρχιακής οδού Νάουσας Σελίου. Διαθέτει άνετους χώρους πάρκινγκ έκτασης 36 ασφαλτοστρωμένων στρεμμάτων.

Το ΕΧΚ  Σελίου, συνδυάζει όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την συγκρότηση ενός πρότυπου χιονοδρομικού κέντρου. Χαρακτηριστικά, διαθέτει πολλούς και σύγχρονους αναβατήρες για την άνετη και γρήγορη εξυπηρέτηση των σκιέρ, μεγάλη ποικιλία στίβων με πίστες για τουριστική και αθλητική χιονοδρομία, παιδικές χαρές, πίστες δρόμων αντοχής με δυνατότητα διεξαγωγής διεθνών αγώνων όπου η ταυτόχρονη και άνετη άθληση χιλιάδων χιονοδρόμων είναι καθημερινότητα.

Πηγή: Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου (www.seli-ski.gr)

Ζωντανή εικόνα από τις κάμερες του Χιονοδρομικού

Ζωντανή εικόνα...

Ενημερωθείται με ζωντανή εικόνα από τις κάμερες που βρίσκονται στη βάση του χιονοδρομικού σε υψόμετρο 1510μ. (πηγή: seli-ski.gr - κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί)